ПОЛЯ ПЕРЕМОГИ «VITAGRO PARTNER»: ПОПРИ ВІЙНУ УКРАЇНА БУДЕ З ХЛІБОМ

262

Ділитися досвідом заради спільної перемоги. Агрохімічна комапіня «VITAGRO PARTNER» зібрала кращих аграріїв північного регіону країни на дні Поля. Попри війну у компанії вирішили не скасовувати захід. Навчання аграріїв в умовах військових дій набуває особливої ваги.

На демо-полігонах гостям показали сорти сільськогосподарських культур, які  оптимально підходять для українських грунтів. Якісне насіння, вчасно внесені добрива та засоби захисту дозволяють збирати рекордні врожаї. У цьому на власному досвіді переконалися  партнери «VITAGRO PARTNER».

Правила цьогорічних жнив диктує війна. На півдні країни аграрії збирають врожай під обстрілами. Північним областям не додає впевненості білоруський сусід. Гостро постає  питання де зберігати, кому і за якою ціною продати вирощене.

Аграрії економлять пальне. Оптимізують роботу техніки і формують кадровий резерв.  Адже в будь-яку мить військовозобов’язаний механізатор може залишити  господарство. А поставити жнива на паузу – не можна.

Попри труднощі види на цьогорічні врожаї високі. На півдні розпочали збирати ячмінь Врожайність до 6 тонн на гектар.

Заощадити там де можна. Аграрії змушені вмикати режим розумної економії. Досвідом як зберегти кошти і при цьому зібрати високий врожай на Дні поля «VITAGRO PARTNER» поділилися провідні українські та закордонні фахівці.

Україна буде з хлібом і з перемогою, – переконані аграрії. Для цього обіцяють робити усе від них залежне. Кажуть – продовольчий фронт втримають.

" " " "