Понад 30 мільйонів на «Соколятко». У Хмельницькому завершують будівництво нового дитячого садочка

2818

Понад 30 мільйонів на «Соколятко». У Хмельницькому завершують будівництво нового дитячого садочка. Він розташований у мікрорайоні Лезнево поряд місцевої школи №13. Його готовність – понад 90 відсотків. Підрядник продовжує оздоблювати прилеглу територію. За сприятливих умов обіцяють вже за місяць здати об’єкт.

«Соколятко» на фінішній прямій. Новий дитячий садочок, що у мікрорайоні Лезнево, завершений на 90 відсотків. Його будують виключно за кошти міського бюджету. На сьогодні вся сума виділена.

Тож, у приміщенні розташується 6 груп, 2 з них – для дітей молодших від трьох років. Також запроєктований медичний, логопедичний та психологічний кабінети, просторий спортивний та актовий зали. За сучасними вимогами – ліфт для маломобільних груп населення, та ліфт для передачі готової їжі між поверхами. Кожна група матиме відповідний колір, під кожну проєктанти підбирали меблі.

На прилеглій території розташують клумби, доріжки викладуть тротуарною плиткою.

Раніше у мікрорайоні Лезнево садочка ніколи не було, тому його будівництво розпочинали з нуля. Із самого початку зіткнулися із проблемами неіснуючої каналізації. Тому підряднику довелося прокласти понад один кілометр нової мережі. Як результат – нові можливості для мешканців прилеглої території.

Окрім цього значно покращать дорожнє покриття. Почнуть із провулка Шостаковича.

Подумали і про тепловий режим у приміщенні – збудували газову котельню. Відтак,  температуру можна регулювати самостійно.

Нині активно триває запис дітей. Хоч приміщення розраховано на 120 дошкільнят, тут обіцяють прийняти всіх охочих.

Це вже п’ятий дитячий садочок у місті, збудований за чотири роки.

" " " "