ПОПОВНЕННЯ АВТОПАРКУ

156

Поповнення автопарку. Представники області підготували 12 нових машин для закладів області. Вони будуть обслуговувати як молоде так і старше покоління. Придбати їх вдалось за рахунок державних закупівель, а також співфінансування обласного бюджету та бюджету громад.

Сучасним обладнанням у новенькій швидкій хизується Ернест Юрійович. Старший водій разом із старшою фельдшеркою пані Антоніною у бригаді працюють вже давно. Кажуть, новий автомобіль стане надійним помічником у нелегкій роботі.

Свіжо-придбане авто Волочиська підстанція швидкої допомоги отримала за програмою державних закупівель. Ключі від шести новеньких карет швидкої та шести шкільних автобусів закладам освіти та станціям екстреної медичної допомоги передали керівники області.

Три з шести автомобілів отримає Хмельницький обласний центр медицини катастроф. Отримані машини замінять наявні, адже відповідно до нових стандартів автопарк постійно потрібно оновлювати.

Транспорт для перевезення маленьких українців отримали 5 громад області. Серед них і Солобковецька.

Поновлення обласного автопарку це великий внесок у розвиток та життєдіяльність громад. Адже ці сфери є чи не найголовнішими.

Два новеньких шкільних автобуси отримала Красилівська громада. З початком війни громада передала 2 таких машини на потреби збройних сил України, тож транспорту для підвезення дітей бракувало.

Надання освітніх та лікувальних послуг повинно здійснюватися на найвищих рівнях, адже розумна та здорова нація – запорука щасливого майбутнього країни.

Тож найближчим часом машини встануть до роботи. Нові карети швидкої допомоги заступлять на добові чергування, аби рятувати людей, а шкільні автобуси будуть забезпечувати комфортний доїзд молодого покоління до освітніх закладів.

" " " "