Порошенко взяв участь у засіданні Ради регіонального розвитку

1240

Чергові подробиці візиту Президента України на Хмельниччину. Вчора ми розповідали вам про зустріч Петра Порошенка зі студентами національного університету. Після неї гарант узяв участь у засіданні Ради регіонального розвитку.

У театрі імені Михайла Старицького стартує засідання Ради регіонального розвитку. Нині участь у ній особисто бере Петро Порошенко. Після спільного виконання державного гімну Президент розпочинає свою промову. Говорить насамперед про історичне для України рішення, ухвалене напередодні Константинополем. Об*єднавчий Собор, де оберуть Предстоятеля української автокефальної церкви, відбудеться вже цього місяця.  Після чого Україна отримає Томос.

Свій виступ Президент продовжує темою децентралізації. Каже, завдяки їй місцеві бюджети суттєво зросли. Хмельниччину  ж  називає лідером у  впровадженні реформи.

Не оминув увагою Порошенко і хмельницьке летовище. Питання його реконструкції має бути у пріоритеті місцевої влади, – зазначає Гарант. Своєю чергою обіцяє допомогти, залучивши при цьому кошти з Фонду регіонального розвитку.

Обласній владі Петро Порошенко теж ставить завдання на майбутнє. Плани перспективного розвитку територій на найближчі роки не просто розробити, а й обговорити їх з громадами.

 

 

 

 

" " " "