Пошуки грибника у Дунаєвецькому районі: ніч, ліс і стривожена донька

Поліцейським довелося посеред ночі шукати в лісі пенсіонера, що пішов удень по гриби та не повернувся додому

2923

Двом поліцейським із Дунаєвецького району довелося частину  сьогоднішньої ночі провести в лісі. Втім, покликав їх туди не потяг до пригод, а необхідність. Поліцейським довелося шукати в лісі грибника, який ввечері не повернувся додому з “тихого полювання”, інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Вчора о 20.20 на номер “102” зателефонувала стривожена жінка із села Млаки. Вона повідомила, що батько пішов у ліс по гриби і звідти не повернувся. З’ясувалося, що 83-річний чоловік вирушив на “тихе полювання” вже надвечір, близько 16-ї години. А коли стемніло, дідусь дома не з’явився. Донька забила на сполох після 20-ї години і вирішила просити допомоги поліцейських.

Адже насувалася холодна ніч, і літній чоловік просто міг її не пережити в осінньому лісі. На виклик відразу прибули два правоохоронці. Разом із донькою вони вирушили на пошуки її батька. Блукати нічним лісом їм утрьох довелося кілька годин. Лише глупої ночі вони почули кволий голос літнього чоловіка, що відізвався на їхні вигуки. Виявляється, дідусь захопився збиранням грибів і заблукав у лісі. А коли зовсім зсутеніло, він геть розгубився та не знав, в яку сторону іти.

На щастя, пенсіонера знайшли живим і здоровим, він не ушкодився в лісі та не встиг переохолодитись. Поліцейські благополучно доправили грибника та його доньку додому.

" " " "