Потрібен пішохідний перехід! Перша школа долучилася до всеукраїнського хештег-марафону «SpeakUpUkraine»

658

Потрібен пішохідний перехід! Перша школа долучилася до хештег-марафону «SpeakUpUkraine». Нагадаємо, цього тижня до акції вже приєдналася школа №12. Це – всеукраїнський захід. Його мета – убезпечити дітей та дорослих на дорогах. Поблизу першої школи, до прикладу, для дорожньої безпеки не вистачає пішохідного переходу.

Танцювальний флешмоб та відкрита демонстрація. Перша школа долучилася до хештег-марафону «SpeakUpUkraine». Це – всеукраїнська акція. Її мета – убезпечити дітей та дорослих на дорогах.

Уляна Денисенко – шестикласниця. Щодня на навчання її довозить мама. Аби не порушувати правила, зупиняється за кілька десятків метрів, поблизу магазину. Звідти дівчинка безпечно, через пішохідний прямує, до школи. На жаль, так відповідально чинять не усі.

За кілька метрів від школи є пішохідний перехід. Там можна перейти безпечно, втім діти й дорослі, перебігають дорогу навпростець. Вранці та по обіді, коли дітей привозять та забирають зі школи, порушень найбільше.

Аби вирішити цю проблему, під школою навіть влаштували міні-демонстрацію. Вимога – облаштувати пішохідний перехід.

Є ще один варіант – при вході до школи облаштувати суцільний паркан, втім це буде незручно, тай самі діти, кажуть, – неефективно.

Відтак, варіант з парканом відпадає. Залишається тільки перехід.

Комфортних умов і вимагають учні першої школи. Кажуть, – проблема є, тепер потрібні реальні дії.

" " " "