Потрібна пересадка шкіри та операція на ногах: рідні обгорілого шепетівчанина просять про допогу

У чоловіка обгоріло понад 50% тіла

1765

49-річній мешканець Шепетівки, який 25 червня постраждав у жахливій ДТП, знаходиться в Хмельницькій лікарні у вкрай важкому стані. Більше 50% шкіряного покрову чоловіка обгоріли, одна нога сильно роздрібнена. Попереду на нього чекає декілька процедур пересадки шкіри та операція на нозі. У рідних бракує на це коштів, через що донька потерпілого Вікторія Вельнічук звертається про матеріальну допомогу до небайдужих людей.

Напередодні чоловіку вже один раз провели пересадку шкіри, але попереду таких процедур має бути ще як мінімум 5. Також, щоб врятувати роздрібнену ногу чоловіка, йому потрібно провести досить складну та дороговартісну операцію.

Загалом на пересадку шкіри потрібно буде витратити 60 тисяч гривень. І це вже не кажучи про 2 тисячі гривень, які потрібно витрачати щодня на крапельниці.

— На да­ний мо­мент на пе­ре­сад­ку шкі­ри пот­рібно 60 ти­сяч грн. Плюс кра­пель­ни­ці на 1 день кош­ту­ють 2000 грн. Що­до опе­ра­ції на но­гах лі­ка­рі ще не мо­жуть наз­ва­ти точ­ну су­му, — каже Вікторія.

Та, як кажуть, біда одна не ходить: до лікарні потрапила ще й бабуся Вікторії. Через стрес у неї стався інсульт, через що їй відняло ноги та ліву руку. Наразі вона проходить курс лікування, але попереду на неї теж очікує тривалий і складний період реабілітації. При цьому, зважаючи на похилий вік, зовсім не факт, що вона зможе повернутися до нормального та повноцінного життя.

Читайте також: ДТП з мотоциклом у Шепетівці: байкер із важкими опіками – в реанімації

У родини бракує на все це коштів,  тож вони просят про допомогу хоча б кількома гривнями.

“Ми вже зіб­ра­ли пев­ну су­му кош­тів, але ро­зу­мі­ємо, що їх не­дос­татньо. То­му про­си­мо бу­ти не бай­ду­жи­ми та до­по­мог­ти чим мо­же­те”, — звер­та­єть­ся про до­по­мо­гу дів­чи­на.

Якщо у вас є бажання та можливість, ви можете допомогти родині Вікторії, перерахувавши кошти за наступним реквізитом:

5167 – 4900 – 9084 – 6222 (картка Ощадбанку); Вельнічук Вікторія.

" " " "