Пожежа на світанку в Дунаєвецькому районі: чоловіка врятувати не вдалося

Причиною пожежі вважають необережно кинутий недопалок

1269

Пожежа, що сталася сьогодні на світанку у селі Маків Дунаєвецького району, забрала життя 64-річного чоловіка, йдеться у повідомленні прес-служби обласного управління ДСНС.

Повідомлення про пожежу в Макові надійшло сьогодні на світанку, о 7.11. Туди відразу помчав автомобіль із вогнеборцями. На момент їхнього приїзду вогнем було охоплено усього два квадратних метри кімнати. Але приміщення було дуже задимлене. Тож рятувальникам довелося працювати у спеціальних масках.

Господині помешкання на той час уже всередині не було. Сусіди, які побачили пожежу, встигли вивести жінку з приміщення. Однак у сусідній кімнаті, там, де горіло, залишався чоловік. Коли його дістались рятувальники, він уже не подавав ознак життя. Очевидно, 64-річний чоловік задихнувся продуктами горіння.

Читайте також: У Кам’янці-Подільському рятувальники добряче попітніли, виносячи з квартири хвору жінку

Вже до 7.46 пожежникам вдалося повністю ліквідувати загоряння і врятувати будівлю від знищення. Та, на жаль, людського життя вже не повернути. Ймовірною причиною загоряння вважають необережність, допущену чоловіком під час паління.

" " " "