Пожежі краще запобігти!

686

На теренах краю триває обласний етап всеукраїнського конкурсу. За звання кращих змагаються понад півтори сотні робіт. Це – поробки у двох номінаціях – декоративно-прикладне мистецтво та художня творчість. На перемогу претендують діти трьох вікових категорій. Переможці та срібні призери у кожній представлятимуть Хмельниччину на рівні країни.

Зважаючи на карантин, – онлайн. На Хмельниччині триває обласний етап всеукраїнського конкурсу «Пожежі краще запобігти!». За звання кращих змагаються понад півтори сотні дітей.

З початкового етапу до обласного дійшли понад півтори сотні робіт. Це – кращі з кращих у двох номінаціях – декоративно-прикладне мистецтво та художня творчість.

Звісно, найбільша перевага конкурсу – формування свідомого ставлення. Разом з тим, ніхто не скасовував дух змагань. З понад півтори сотні робіт рятувальники мають обрати кілька, які представлятимуть Хмельниччину на рівні країни. Зробити це, кажуть надзвичайно важко, бо кожна робота – унікальна та цікава.

Тобто кращих обирають самі люди і роблять це онлайн-голосуванням. Виграють ті роботи, які назбирають найбільше вподобайок. Своїх фаворитів можна і потрібно підтримувати до 26-го квітня. Далі переможці обласного етапу представлятимуть Хмельниччину на всеукраїнському рівні.

 

" " " "