Правовий тренінг «SOS» для студентів

785

 На гостину – до патрульних. У Хмельницькому поліцейські спільно з бібліотекарями провели правовий тренінг для студентів. Останні сканували особливі ситуації, до прикладу, втрату телефону, крадіжку у магазині чи домашнє насильство. Робили це у театралізованій формі.

 У патрульних – операція «SOS». Йдеться не про сигнал лиха, а про сканування особливих ситуацій. Останні поліцейські спільно з бібліотекарями зімітували для студентів торговельно-економічного коледжу.

 А тому й для молоді провели правовий тренінг. У його рамках діти розігрували особливі ситуації, до прикладу, втрату телефону, крадіжку у магазині чи навіть домашнє насильство.

 Саме у формі театру і влаштували тренінг. Діти спершу ставали героями уявних проблемних ситуацій, а вже потім шукали шляхи їх вирішення. Знайти правильну відповідь допомагали правоохоронці.

 А тому й важливу інформацію, яку подають у формі гри чи театру, діти сприймають значно краще. Ці знання, кажуть самі студенти, їм згодяться і не лише у навчанні, а й у житті.

 Словом, виграють усі. Студенти отримують корисні знання, а патрульні проводячи превентивну діяльність, полегшують роботу собі. Адже, ні для кого не секрет – краще запобігти, аніж ліквідовувати наслідки.

 

" " " "