Предстоятель ПЦУ Епіфаній завітає на Хмельниччину

Найближчим часом митрополит Епіфаній відвідає Хмельницьку область. Це буде другий візит предстоятеля ПЦУ до Хмельниччини.

1755

Предстоятель єдиної помісної Православної церкви Україні, блаженніший митрополит Київський і всієї Украиїни Епіфаній 29 грудня відвідає Хмельниччину в рамках першосвятительського візиту. Про це повідомляє митрополит Хмельницький і Кам’янець-Подільський  Антоній Махота у своєму Facebook.

“29 грудня, в неділю 28-му після П’ятидесятниці, відбудеться Першосвятительська візитація Блаженнішого Епіфанія – Митрополита Київського і всієї України на Хмельниччину.
Відповідно до програми перебування Предстоятеля Української Православної Церкви на Хмельниччині”, — анонсував  Антоній Махота.

В рамках візиту предстоятеля ПЦУ Епіфанія заплановано проведення ряду церковних заходів і богослужінь. Так, відбудеться освячення храму Пресвятої Трійці, розташованого у Полонному, а також звершення Божественної літургії. Як повідомляє на своїй сторінці в соціальній мережі   Антоній Махота, богослужіння розпочнеться о 09:30.

Читайте також: Замок у Старокостянтинові поповнився колекцією портретів роду князів Острозьких

Також очікується, що Епіфаній проведе ряд зустрічей із духовенством, представниками місцевої влади та паствою Хмельниччини. У прес-службі Хмельницької єпархії повідомляють, що все це, з великою ймовірністю, також відбудеться в Полонному.

«Запрошуємо до спільної молитви з Предстоятелем Української Помісної Церкви всіх краян!», – додав у своєму дописі митрополит Хмельницький і Кам’янець-Подільський.

" " " "