Презентація проєктів Ініціативи “Партнерство”Відкритий  Уряд”

597

Прозорість та відкритість. У 2020 році Хмельницький став членом спільноти “Партнерство “Відкритий  Уряд”, яка предбачає спільну діяльність органів місцевої влади із громадськістю у розробці дворічних планів. Така співпраця відображає відкритість, прозорість та підзвітність влади. Учасники ініціативи презентували свої проєкти та обговорили їх актуальність.

Спільнота Ініціатива “Партнерство “Відкритий  Уряд” предбачає спільну діяльність органів місцевої влади із громадськістю у розробці дворічних планів дій. Презентовані громадськістю ініціативи показують, що місто розвивається і може бути прикладом для інших.

Іван Підопригора – заступник директора комунального підприємства «Спецкомунтранс» – презентує одразу декілька проєктів. Вони спрямовані на підвищення рівня поінформованості щодо впливу сміття на довкілля та поводження із відходами.

Також серед важливих для суспільства ініціатив є дослідження щодо вироблення парникових газів. Як відомо, вони сильно впливають на зміни у кліматі, тож контроль за кількістю їх викидів дасть змогу контролювати ситуацію та розробляти подальші плани щодо їх зменшення.

Хмельницький уже став одним із міст-лідерів, які успішно впроваджують нові технології. Та на цьому співпраця  влади і громадськості не завершується. У планах популяризувати місто й надалі через цікаві та сучасні проєкти.

" " " "