Про Крим, важливі деталі і кожного з нас: Асафатов у четвер співатиме у Хмельницькому

294

Хмельничани і всі гості міста, готуйтеся до справжньої магії!

У четвер надзвичайний Сергій Асафатов у межах свого великого весняного туру Україною приїде у Хмельницький, аби заспівати з нами улюблені пісні й потішити яскравими прем’єрами, надихнути і зворушити, окрилити і нагадати про найцінніше — запалити кожне серце вогниками світла, кохання, надії і щастя!

Концерт пройде 27 квітня о 19.00 у філармонії.

Всією залою заспіваємо суперхіт й тренд TikTokу «Заведу кота», наші улюблені «Море» і «Люди ідуть від людей», надихаючі «Літай» і «Гарного дня», романтичну «Золото» і зворушливу «Дякую за світанки» з подякою ЗСУ, а також «Крим», «Туман», «Нові вершини», «Музика», «Дзеркало», «Париж» — будуть всі найулюбленіші хіти та багато нових сюрпризів!

А також неймовірної краси світлове шоу і аукціон на підтримку воїнів ЗСУ.

Сергій Асафатов — винятковий співак-мультиінструменталіст, чий дивовижний оксамитовий голос проймає до мурах, а глибокі і неповторні пісні відображають те, що думаємо й відчуваємо всі ми.

Концерти ж завжди проходять із таким драйвом і винятковою атмосферою, що жодних слів не вистачить, аби описати цей захват і ейфорію від пережитої бурі емоцій.

За останній рік Сергій Асафатов написав рекордну кількість вражаючих пісень, які неодмінно торкнуться вашого серця.

А оскільки у новий тур співак поїхав із бендом у повному складі, на концерті глядачів чекатиме подвійний драйв.

Якісна українська музика, приголомшливе світлове шоу, щирі емоції на сцені і в залі — цей концерт буде надзвичайним!

— Хмельницький, щиро запрошую вас на свій концерт! Із нетерпінням чекаю на нашу зустріч! Обіймемося! — запрошує Сергій Асафатов.

Приходьте насолодитися фантастичною красою й отримати найсильніші враження у четвер, 27 квітня, о 19.00 у філармонію на великому концерті Сергія Асафатова у Хмельницькому!  

Квитки на концерт купуйте за цим посиланням https://khmelnitsky.karabas.com/ua/sergij-asafatov-10

" " " "