«Про що мовчить каміння» – виставка робіт Неллі Павлової.

763

Історичні маєтки – у картинах. У художньому музеї відкрилась виставка мисткині Неллі Павлової. На картинах вона зобразила древні будівлі. Для цього художниця багато подорожувала. Для хмельницької публіки представила понад три десятки робіт.

«Про що мовчить каміння» – виставка під такою  назвою відкрилась в обласному художньому музеї. Хмельницька художниця Неллі Павлова зобразила старовинні будинки з різних міст країни. До цього вона подорожувала  Україною з фотоапаратом. Над роботами працювала два роки.

Художниця працювала у двох техніках – графіці та живописі. Аби максимально передати відбитки часу на фасадах будинку, Неллі Павлова використала і авторські прийоми.

Художниця використала ще й чорні контури, аби додати загадковості будівлям. Поряд із кожною картиною – коротенька історична довідка. Бо кожен із будинків налічує не одну сотню років.

Привітати художницю із новим творчим доробком завітали  десятки хмельничан. Діятиме виставка  Неллі Павлової до 6 жовтня. А вже незабаром мисткиня порадує і черговими роботами – це будуть закордонні міста.

 

" " " "