Про визначних людей Хмельниччини. На черзі – Красилівщина

656

Ми продовжуємо розповідати про обличчя Хмельниччини. На черзі – Красилівщина. Фермер із багаторічним досвідом, сільська голова, котра на посаді близько двадцяти років, правник, котрий вирішує найболючіші проблеми та депутат місцевої ради.

В аграрній сфері вже 23 роки. Розпочав свою діяльність у Антонінах – тоді був обраний головою колгоспу. Свою любов до землі Анатолій Оцалюк пояснює тим, що сам виріс у селі. Батьки працювали у виробничих професіях в сільській місцині. Наразі фермер надає роботу для чотирьох десятків людей. І обробляє близько півтори тисячі гектарів землі.

Велику частину життя працювала із людьми і для людей. Тетяна Образцова вже на пенсії, проте до цього була головою Малоклітнянської селищної ради Красилівського району. Жінка каже, за цей термін вдалося чимало зробити для мешканців села.

Юриспруденція – це стиль життя. А ще цей фах дозволяє розкритися, як особистість. Пан Ігор вже тривалий час займається адвокатською діяльністю. До цього працював в органах прокуратури.  Тепер прагне змінити ставлення людей до закону і ставлення  правоохоронної системи до людей.

Депутат трьох скликань Красилівської ОТГ. Ігор Ярмоленко у місцевому самоврядуванні вже 15-ть років. Чоловік у громаді представляє інтереси людей не тільки свого округу. Переконує, допомагає й іншим, адже тут не має поділу на чужих і своїх. Чоловік каже, аби зробити більше – потрібно залучати інвестиції.

" " " "