Проблеми із паркуванням

453

Кабінет Міністрів вніс зміни до чинних правил паркування транспортних засобів, заборонивши обладнання місць для паркування на тротуарах. Також уряд надав повноваженння інспекторам з паркування. За удосконаленим законом тепер за паркування можна платити у платіжних терміналах. Яка ситуація із цим у Хмельницькому та чи багато порушників?

Проблеми із паркуванням. Взимку припарковані атомобілі заважають прибиральній техніці, а увесь рік – проїзду такого спецтранспорту як швидка допомога, пожежна та рятувальна служби. Припарковані автомобілі у місті можна побачити просто на тротуарах а також посеред площі.

Найбільш проблемними з паркування на сьогодні є центральна частина міста, Львівське шоссе та дворові території. Найбільше викликів на лінію 102 з приводу неправильного паркування надходить від небайдужих громадян.

Одною із причин неправильного паркування водії називають недостатню кількість паркомісць. Хоча у місті є велика кількість наземних парковок. Та більшість водіїв залишає свої автомобілі там, де їм зручно, не думаючи про наслідки.

 

" " " "