«PROMISTO» стартував у Хмельницькому.

811

Висловити свою любов рідному місту можна через відео. У Хмельницькому стартував ще один конкурс до Дня міста. Цього разу організатори пропонують відзняти ролик до трьох хвилин, який розкаже про симпатичні вулички, туристичні цікавинки, наймасштабніші події за 2019 рік та інше. Учасників ні в чому не обмежують, головне, аби відео було цікавим, креативним та сміливим.

Тема одна – бачень багато. У Хмельницькому стартував конкурс іміджевого відео «PROMISTO». Кожен власник камери може створити свою маленьку історію про місто, у якому він живе. Розповісти про зміни, які відбуваються на рідних вулицях, відзняти місця, які порадив би відвідати своїм друзям та передати атмосферу позитивного настрою Хмельницького – головне завдання конкурсу.

Учасниками можуть бути всі громадяни України.  Головне – суворо дотримуватися положення конкурсу. Його можна знайти на сайті управління культури і туризму Хмельницької міської ради.

Організатори наголошують, найбільше від учасників чекають креативності.

Подавати готові роботи можна до 15 вересня. На переможців очікують грошові винагороди. За 1 місце обіцяють 15 тисяч гривень, за 2 – 12 тисяч, за 3 – 7 тисяч. Також усі роботи будуть доступні для відкритого голосування, і той, хто набере більше лайків отримає винагороду у розмірі 3 тисячі гривень.

https://youtu.be/as5SRRii9Q8

" " " "