Прямо посеред білого дня: у Старокостянтинові чоловік “нагрів” жінку на телефон

Старокостянтинівські полісмени оперативно розшукали та затримали грабіжника

623

У Старокостянтинові правоохоронці за декілька годин розшукали та затримали грабіжника, котрий прямо посеред білого дня вкрав у жінки телефон. Про це повідомили в Хмельницькому РУП ГУНП.

Інцидент трапився днями у місті Старокостянтинів між вулицями Попова та Миру. Потерпіла прогулювалась розмовляючи по телефону, як раптом, за класичною схемою, з-заду підбіг чоловік, видер з рук телефон та втік у невідомому напрямку.

Доки жінка оговтувалася та зверталася до правоохоронців по допомогу, грабіжник навідався у місцевий ломбард, намагаючись здати крадений гаджет. Однак працівник ломбарду одразу ж зрозумів, що телефон може бути краденим, тож потрібно, про всяк випадок, звернутися до правоохоронців. Тим часом грабіжник зрозумів, що йому “світить”, та втік з ломбарду геть, залишивши в ньому крадений смартфон.

Отримавши прикмети зловмисника, полісменам знадобилося всього декілька годин, аби відшукати його та затримати. Ним виявився 29-річний містянин, котрий раніше вже неодноразово відповідав перед законом за подібні злочини.

Читайте також: Суд покарав шепетівчанина, котрий до смерті побив побив співмешканку

За даним фактом  слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2  ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, за скоєне зловмиснику може загрожувати позбавлення волі на строк до шести років.

Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому вже оголошено про підозру.

 

" " " "