Прикордонна академія святкує день народження

636

Без гучних святкувань, але з мінімальними урочистостями. Прикордонна академія відзначає 28-ий день народження. З часу створення досягнень чимало. Навчальний заклад підготував понад 11 тисяч сторожів кордону. Серед випускників є учасники війни на сході країни, Герої України та народні депутати.

Професія, яку обирав серцем. Так про свій трудовий шлях говорить Олександр Стіборовський. У лавах прикордонників вже 45 років. За цей час, розповідає, прикордонна служба суттєво змінилася. Єдине, що залишилося сталим, – кредо прикордонників.

Такі цінності прививають і майбутнім прикордонникам. Їх вчать не лише на теорії, а й на гарних прикладах для наслідування. Взірці – ті люди, які присвятили прикордонній службі десятки років. Саме на них потрібно рівнятися і, як і вони, гідно нести звання прикордонника.

Прикордонників, які охороняють рубежі країни, готують у Хмельницькому. Саме наше місто може похизуватися  навчальним закладом такого рівня. Цього року, до слова, Національна академія відзначає 28-ий день народження.

За 28 роківдіяльності навчальний заклад має чималодосягнень. Національна академія підготувала понад 11 тисяч прикордонників. Серед випускників є учасники війни на сході, Герої України та народні депутати.

Зважаючи на карантин, 28-му річницю святкували без розмаху, втім урочистості все ж були. Керівництво закладу та перші особи міста й області відзначили кращих у професії. Саме люди – обличчя та гордість академії, а їх щоденна праця – оцінка багаторічної діяльності.

" " " "