Прикордонники стали чемпіонами відомчих легкоатлетичних змагань

1300

Крос в Одесі. Курсанти-прикордонники стали чемпіонами всеукраїнських відомчих легкоатлетичних змагань. За звання переможців боролися виші Міністерства внутрішніх справ України. Хмельницькі спортсмени показали найкращий результат. У підсумковому заліку вони обійшли Харківський національний університет внутрішніх справ та Національну академію Національної гвардії України.

На кілька днів парк Перемоги, що в Одесі, перетворився на спортивне містечко. Там пройшли всеукраїнські відомчі легкоатлетичні змагання.За звання переможців боролися виші Міністерства внутрішніх справ України. Серед них – і наші прикордонники. До старту хмельницькі курсанти готувалися не у повну силу. Через пандемію тренувальний процес трішки призупинився.

Прикордонники не просто повернули форму, а зробили це краще, ніж інші. У підсумковому заліку вони обійшли Харківський національний університет внутрішніх справ та Національну академію Національної гвардії України. Неабиякий внесок у командну перемогу зробив Всеволод Долгов. На дистанції 5 кілометрів він не просто став чемпіоном, а й встановив особистий рекорд.

Один кілометр у парку Перемоги підкорила Ксенія Потапова. Минулого та позаминулого року на цьому ж чемпіонаті дівчина була срібною призеркою. Цього року – перша і з особистим рекордом.

Попри хвилювання, за сумою індивідуальних місць хмельницькі курсанти стали першими. З чотирьох відомчих змагань це – вже третє золото. У 17-му та 18-му роках прикордонники були кращими. Минулого року першим місцем поступилися. Цього – перемогу знову привезли додому.

" " " "