ПРИЗОВІ МІСЦЯ НАШИХ СПОРТСМЕНІВ

307

Одразу три медалі привезли з чемпіонату світу хмельницькі спортсмени. Змагання з панкратіону проходили у Харкові. Два 18 річних юнаки вперше брали участь у змаганнях такого рівня. У наполегливій боротьбі вони вибороли два срібла та бронзу. На чемпіонат приїхали понад 400 спортсменів. Хлопці та їх тренер поділились враженнями після вдалого дебюту.

Дмитро Павлюк навчає бойових мистецтв, в тому числі панкратіону. Нещодавно одразу два представники Хмельниччини боролись за призові місця на чемпіонаті світу. Після повернення зі змагань тренер розповів, що для його підопічних це хороший результат. Готувались із хлопцями до поєдинків понад півроку.

18-тирічний Денис Кравчук здобув одразу дві медалі на чемпіонаті – срібну та золоту. Тренується три рази на тиждень, навчається в двох вишах. Каже, загалом на чемпіонаті провів 4 поєдинки. Уже зробив роботу над помилками, адже до такого результату йшов давно.

А от Владислав до свого результату йшов понад 7 років. Серед його суперників на чемпіонаті були представники із Італії, Казахстану та України. Каже, своє друге місце здобув ще й завдяки тому, що змагався у своїй країні. Поряд із фізичною підготовкою спортсмен зауважує і важливість психологічної.

Тренер каже чемпіонат був організований на хорошому рівні. З вихованцями планує здобути ще більше перемог.

Чемпіонат світу з панкратіону цього разу відбувся в Україні. Змагання приймав Харків. Наша збірна показала хороший результат – перше командне місце. А загалом на спортивну подію завітало понад 400 учасників з різних країн світу.

 

" " " "