ПТУ міста змагалися у баскетболі

1079

Двадцять п’яте училище, професійний ліцей та центр сфери послуг. У Хмельницькому ПТУ змагалися у баскетболі. Участь у міській спартакіаді взяли практично усі професійно-технічні навчальні заклади. Між собою і дівчата, і юнаки визначили кращих у баскетболі.

Гра нога у ногу, емоції за край та трійка лідерів у вирішальних поєдинках. Такою видалася міська спартакіада з баскетболу серед професійно-технічних навчальних закладів. На перемогу у турнірі претендували 10-ть команд.

Серед дівчат трійку лідерів замкнула команда двадцять п’ятого вищого професійного училища. Другу сходинку турніру зайняв центр професійно-технічної освіти сфери послуг, а переможцем спартакіади стали дівчата Хмельницького професійного ліцею.

Якщо дівчата Хмельницького професійного ліцею стали першими, то юнаки замкнули трійку лідерів. Друге місце посіла команда двадцять п’ятого вищого професійного училища, а перше місце завоював Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг.

Попри досить гарний результат центру сфери послуг у спартакіаді, перше місце – у хлопців та друге – у дівчат, виступами команд тренер не задоволений. Не те, каже, щоб грали погано, просто могли зіграти набагато краще.

Після того, як визначили кращих баскетболістів серед школярів, а тепер вже й серед професійно-технічних навчальних закладів, черга змагатися прийшла до студентів коледжів та вишів. У них міська спартакіада з баскетболу стартує на початку березня.

" " " "