Рейдери атакують: «Хмельницькрибгосп» ледь не залишили без риби.

761

«Хмельницькрибгосп» ледь не залишили без риби. Ставок, котрий орендує підприємство у Манівцях облюбували невідомі. За одну ніч встановили «сторожку», спустили на воду човни і, прямісінько на очах у власників, почали сітками відловлювати рибу. Шоковані рибгоспівці із непроханими гостями намагалися познайомитись. Утім, на контакт браконьєри йшли хіба що із коропом…

Ставок у Манівцях ділити почали іще у червні. Розмежувалися по берегах. На цьому боці – сторожка й працівники «Хмельницькрибгоспу».

В «Хмельницькрибгоспі» кажуть, якби чоловіки оселилися поблизу водойми заради чистого повітря та гарного краєвиду, то, певне, претензій до них не мали б. А, так, зважаючи на натяки, почали бити на сполох.

Поки рибгоспівці відходили від шоку, невідомі не знітилися. Спустили на воду човен і почали сітками тягнути рибу. В рибгоспі кажуть, тоді в них мало не відняло мову. Адже, ставок і риба в ньому – їхні.

У анти рейдерському штабі документи прийняли і запросили на гостину обидві сторони конфлікту.

Що ж стосується сторони іншої, то з нею попросили розібратися поліцію.

До слова, на засідання штабу чоловік прийшов без жодних документів. Хоча, як переконують у рибгоспі, раніше посилався на рішення сільської ради.

Манівецький сільський голова, щоправда, цю інформацію спростовує.

В «Хмельницькрибгоспі» кажуть, був документ чи ні – сподіваються, що розбереться поліція. Втрати від рейдерства рахувати іще не беруться – кажуть, питання не на часі.

Рибовод підприємства каже, сподівається, заробіток не перевищить витрати. Адже, переконує, на відміну від загальної думки, рибний бізнес – справа доволі затратна. Лише на зарибнення цього ставу пішло близько 300 тисяч гривень.

Пан Володимир додає, окрім витрат рибний бізнес тягне має й чимало ризиків.

А рейдери взагалі можуть залишити підприємство у мінусах. В рибгоспі кажуть, якби не анти рейдерський штаб і справді залишилися б без риби.

 

" " " "