Ремонт закладів освіти та доріг – як перерозподілили міський бюджет.

797

Ремонти доріг та  дахів навчальних закладів. У міській раді вчергове показали злагоджене голосування  за важливі соціальні питання. Так, тут перерозподілили дохідну частину бюджету та підтримали будівництво спортмайданчиків поблизу шкіл. А от до завершення будівельних робіт  садочку на Озерній залишилось лише місяць.

Тридцята сесія та понад сотня питань до розгляду. У залі депутати продемонстрували синхронне голосування та мінімум реплік. Спочатку заслухали інформацію начальника Хмельницького відділу поліції про роботу відомства. На період весняного відпочинку молоді правоохоронцям варто посилити патрулювання територій, кажуть обласні обранці.

Як каже Валерій Онісьєв,  завдяки проекту «Безпечний будинок» та встановленим камерам спостереження , вдається реагувати оперативніше на правопорушення. А от прибудинкові території  – це завжди майданчик для з’ясування стосунків та розпиття  спиртних напоїв.

З початку року поліціянти зафіксували  14 випадків збуту наркотичних речовин. Боротьба із торгівлею ускладнюється тм, що клієнтів  дилери шукають в інтернеті через соціальні  мережі. Як каже керівник міського відділу, оперативно зреагувати  на виклик не завжди вдається, адже відчувають брак людей та транспортних засобів.Три роки тому тут працювало 19 екіпажів, зараз лише шість , які мають виїхати на понад двісті викликів на добу.

У міській раді провели уточнення бюджету  – це понад 219 мільйонів гривень. Прогноз на дохідну частину – близько ста мільйонів гривень. Вже за місяць на Озерній завершують будувати садочок – під час сесії депутати проголосували за затвердження статуту ДНЗ №9 «Кобзарик». Саме так називатиметься новобуд. Знайшлися кошти у міській казні і на ремонти доріг.

Передбачені і ремонти навчальних закладів – кошти спрямують на реконструкцію покрівель, каже міський голова.

Також з міського бьюджету виділили кошти для військових частин міста та підтримки спортивних команд. Не забули і про культуру – у місті планують провести цього року понад 200 розкажально-масових заходи.

 

" " " "