РІЧНИЦЯ ДУХОВНОЇ СКАРБНИЦІ

392

В ошатних хустках та із святковим настроєм жителі села Великий Лазучин зібрались у Храмі святого Івана Богослова. Тут відзначають 10 річницю від дня, коли храм відкрили для прихожан. У день престольного свята люди прийшли аби вшанувати пам’ять святого апостола та будівничих храму.

У 2009 році, нині уже покійний Василь Шуляк, спільно із тодішнім сільським головою розпочали будівництво церкви. Анатолій Козак розповідає, односельчани спочатку не вірили, що храм вдасться звести, та наполегливість взяла своє і на теренах села святиня з’явилась за два роки.

Відзначити свято та провести відправу зібрались благочинні отці ближніх громад. На празник також завітав Владика Павло. Він розповідає, апостол Іван був улюбленим учеником Ісуса Христа, той любив його за жертовну любов та душевну чистоту.

Храм для села – це духовна скарбниця. Тут люди можуть побути наодинці із Богом, а також знайти прихисток та спокій.

Ніщо так не об’єднує людей навколо, як спільна віра та любов до Господа Бога, каже представник Благодійного фонду Сергія Лабазюка “Ми Поруч”.

СНХ 00:21 храм в селі це надзвичайно важливо, це те що в сьогоднішній буремний час об’єднує людей навколо віри надії і любові до Господа Бога і традиційно вже долучилися до привітань прихожан церкви, вручили подарунковий сертифікат від імені Благодійного фонду Сергія Лабазюка “Ми поруч” 00:44

Сергій Ковальчук, представник Благодійного фонду Сергія Лабазюка “Ми поруч”

Автор: Храм у селі цінують та оберігають. Завдяки небайдужими прихожанами увесь рік тут буяють дивовижні та ароматні квіти.

" " " "