Рік роботи Дмитра Габінета – плюси та мінуси

616

Рік роботи. Після повідомлення у телеграм-каналі новини про звільнення Дмитра Габінета, в області активно почали обговорювати ймовірні кадрові зміни. У п’ятницю голова адміністрації повідомив – його дійсно вирішити замінити. Хоча офіційного документу немає, та вірогідним наступником називають бізнесмена Сергія Гамалія.

19 листопада  місцевим журналістам Дмитро Габінет повідомив – його дійсно планують звільнити. Хоча, каже , працював добросовісно та навіть сформував гурт помічників навколо себе.

Будинок рад, який на народі називають «білим», Дмитро Анатолійович вважає чорним – через інтриги, в які можна потрапити всередині. Сам він на брифінгу зазначив – усіляко викорінював такі  традиції та приймав подекуди непопулярні рішення. Посадовець є прихильником жорсткого локдауну.

Як кажуть активісти , навіть попри критику, голова Габінет комунікував з громадськістю. Особливо пильно стежила  та ж громадськість  за ковідними закупівлями.

Як зазначав сам Дмитро Габінет, він поза політикою Проте став ставлеником саме правлячої партії. І це було викликом для його діяльності.

Рік роботи адміністрації  представники ЗМІ характеризують кількома звільненнями. Та цебуло без довгих обговорень та скандалів.

Офіційно, указу про звільнення Дмитра Габінета, як і про ймовірне призначення Сергія Гамалія станом на 12 годину понеділка ще не було.

" " " "