Розчаровані, але рішучі: підприємці Хмельниччини повернулися із протестної акції в Києві

2492

Розчаровані, але налаштовані рішуче. Підприємці Хмельниччини повернулися із протестної акції в Києві. Нагадаємо, вона відбулася три дні тому. 3 листопада ФОПи з усієї країни мітингували спершу під офісом Президента, а потім під Верховною радою. Люди вимагали не впроваджувати касові апарати, а залишити спрощену систему оподаткування. Адже, певні, інакше з 1 січня 2021-го усе або почне закриватися, або перекочує у тінь. До чого домовились і чому підприємці більше не вірять владі?

Це – кадри триденної давності. Від офісу Президента люди тоді перемістилися під Верховну раду. Вимагали, як і раніше – скасування впровадження РРО. З 1 січня 2021-го вони мають з’явитись на кожній точці продажу.

Лариса Конончук – підприємиця із Хмельницького. Жінка каже, сама також збиралася залишатися під Верховною радою до кінця. Утім, народні обранці і навіть сам голова ВРУ зрештою пообіцяли вирішити їхнє питання.

Пані Лариса каже, люди державним мужам повірили і роз’їхалися. Як виявилося, даремно.

Підприємці кажуть, вони обурені. І здаватися не збираються. Кажуть, будуть шукати інші шляхи впливу на можновладців, адже, інакше залишаться без роботи.

Підприємці наполягають, вихід із ситуації мають – самі його напрацьовували. Альтернативні закони є – їх треба прийняти. Замість касових апаратів у них – спрощена система ведення бізнесу, котра, певні, дасть українським підприємцям – не заробити, а просто вижити.

" " " "