РОЗПОДІЛ КОШТІВ

658

Важливе питання розподілу коштів. На сесії Хмельницької районної ради ухвалили зміни до бюджету на 2021 рік, щоправда із запізненням. Декілька місяців депутати розглядали пропозиції та все ж затвердили їх у терміновому порядку. Як це було – дивіться далі у сюжеті.

12 мільйонів для громад. На сесії Хмельницької районної ради посадовці затверджували зміни до бюджету. Декілька місяців депутати не могли це зробити через різнобіжності, та все ж повернулись до цього питання.

А кошти громади чекають ще з весни, адже деякі проєкти у співфінансувані із районною радою. Та незабаром й зима, тож виконати заплановане за такий короткий термін буде просто неможливо.

Деяким громадам фінансування збільшили, а деяким сказали «Ні». Так Хмельницькій міській тергромаді відмовили у двох пропозиціях посилаючись на те, що фінансування міста для виконання проєктів буде достатньо.

Довгих три години депутати розглядали пропозиції, вносили доповнення та обговорювали і все ж затвердили зміни до бюджету. Та попереду ще складання кошторису на майбутній рік, тож боротьба за кошти продовжуватиметься.

Частина коштів для громад буде спрямована на будівництво свердловин та мереж водопостачання, ремонт доріг та тротуарів, а також ремонти каналізаційних станцій.

" " " "