Розподілення фінансів та очікування п’яти мільйонів єврогранту. Хмельницькі міські депутати зібралися на позачергову сесію

856

Хмельницькі міські депутати провели позачергове засідання сесії. Окрім змін до бюджету міста, міські обранці погодили умови для отримання кредиту Європейського Банку реконструкції та розвитку для реалізації проєкту модернізації хмельницького сміттєзвалища.

Додаткових чотириста тисяч гривень Хмельницька міська рада виділила закладам освіти міста для боротьби із коронавірусом. Раніше на ці цілі із бюджету було спрямовано понад півтора мільйони.

Вже найближчим часом пільгові категорії населення, котрі потребують поліпшення житлових умов, отримають власні квадратні метри. Житло придбають за гроші обласного та міського бюджетів.

Також депутати погодилися на умови, за яких Європейський Банк реконструкції та розвитку надасть кредит для модернізації хмельницького сміттєзвалища.

Вже на наступній сесії міські обранці можуть заборонити гральний бізнес на території Хмельницького. Окрім цього рекомендуватимуть президенту, Верховній Раді та Кабінету міністрів України повернутися до розгляду даного питання заборонити гральний бізнес.

" " " "