Розтринькувала людські гроші: на Хмельниччині судитимуть листоношу

Працівниця пошти привласнила майже 60 тисяч гривень, призначених для виплати пенсій та субсидій

1572

На Хмельниччині судитимуть листоношу, яка привласнила майже 60 тисяч гривень з комунальних коштів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хмельниччини.

Наразі досудове розслідування у цій справі вже завершено, тож уже незабаром відбудеться і сам суд. Підприємлива жінка не взяла на облік і не передала  своєму керівникові прийняті від населення кошти – комунальні платежі. Таким чином, жінка привласнила приблизно 41 тисячу гривень.

Окрім цього горе-листоноша привласнила 21 тисячу гривень коштів, які мали піти на виплату місцевим селянам субсидій і пенсій.

Попри те, що працівниця пошти особисто несла відповідальність за довірені їй кошти, вона внесла до офіційних документів недостовірну інформацію. Жінка підробляла підписи громадян, які буцімто свідчили про отримання ними пенсій, а насправді ж – забирала їхні кошти собі.

Читайте також: У Хмельницькому громадянин підставив продавчиню та поскаржився на неї до поліції

У разі доведення вини підозрюваної на суді, їй загрожуватиме покарання у вигляді штрафу, або ж виправних робіт, або ж ув’язнення на строк до 4 років з позбавленням права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

" " " "