Розвиток територій – запорука майбутнього нашої держави

731

Люди, які творять майбутнє вже зараз. Ми продовжуємо розповіді про професіоналів своєї справи. Сьогодні на черзі -Білогірщина. Це  аграрний край нашої області жителі якого прагнуть змін та роблять їх щомиті.

Робота на землі від діда-прадіда. Володимир Васильович працює в аграрній сфері вже 27 років. Переконує, це покликання, яке тече у крові та передалося з покоління у покоління. В роботі на землі любить всі процеси.

Пані Анжела – директорка Білогірського будинку культури. До цього працювала журналісткою та редакторкою місцевого видання. Жінка прагне, аби люди, які живуть у глибинках, не відчували себе обділеними культурним розвитком. З приходом її на керівну посаду у місцевому будинку культури почали збиратися аншлаги та приїздити зірки української естради.

Це інклюзивно-ресурсний центр Білогірщини. Тут близько десятка працівників займаються з дітьми із особливими освітніми проблемами. Директорка пані Наталя каже, держава повинна більше уваги спрямовувати саме на цю категорію населення. Зараз же доводиться велику роботу проводити власними силами.

Пішла у медицину через подругу, котра мала вроджену ваду серця. Зараз Руслана Якимчук працює сімейною лікаркою  при Білогірській ЦРЛ. Їй своє здоров’я довірили більше як дві тисячі жителів району.

Як об’єднана територіальна громада Білогірщина на карті з’явилася два роки тому. Голова об’єднання певен  – реформу децентралізації потрібно продовжувати, адже навіть за такий короткий проміжок часу вдалося багато чого змінити.

 

" " " "