Рукопашники Хмельниччини готуються до чемпіонату України

1216

Тактичне мислення та вміння оцінювати суперника. Хмельницькі спортсмени готуються до чемпіонату України з рукопашного бою серед юнаків та юніорів. Підготовка до всеукраїнського старту триватиме 10 днів. За цей час чотири десятки бійців бездоганно відточать навики рукопашного бою. А вже наступних вихідних захищатимуть честь Хмельниччини на рівні країни.

Це вже сьомий день навчально-тренувального збору. Хмельницькі спортсмени готуються до чемпіонату України з рукопашного бою серед юнаків та юніорів.

Підготовка до всеукраїнського старту триватиме 10 днів. За цей час чотири десятки бійців бездоганно відточать навики рукопашного бою, щоправда до основного складу команди потрапляють тільки двадцять два найкращих.

Для Ані Грицак це – далеко не перший навчально-тренувальний збір, втім, зізнається дівчина, мабуть, найважчий.

Як кажуть самі рукопашними, чим важче у навчанні – тим легше у бою. А тому, переконані бійці, три години ранкових та три години вечірніх щоденних тренувань на чемпіонаті України повернуться сторицею.

Особливу увагу тренери приділяють тактиці та емоційно-психологічній підготовці бійців. Уся премудрість у тому, аби рукопашник умів звести нанівець переваги суперника, а його слабкі сторони використав собі на користь. Окрім цього, потрібно повністю реалізувати свої психічні, технічні та фізичні можливості.

Відбудеться всеукраїнський старт наступного тижня. Втім, аби відточити навики та повернутися зі столиці чемпіонами, у хмельницьких рукопашників є три дні навчально-тренувального збору.

" " " "