Рятувальна операція на Полонщині

771

Рятувальна операція на Полонщині. Житель громади Віталій ГоловнЯ на своєму авто допомагав жертвам негоди. Чоловік – депутат місцевої ради, приватний підприємець і волонтер, а на ці вихідні записався у ряди надзвичайників. Він своїм позашляховиком рятував людей та автівки, які стали заручниками снігових заметів. 

Цього чоловіка можна сміливо записувати у ряди полонських рятувальників. Віталій Головня – депутат місцевої ради, приватний підприємець і волонтер, а на ці вихідні записався у лави надзвичайників.

Спершу, каже Віталій, допомагав друзям та знайомим. А далі прохання про допомогу посипалися, мов сніг на голову. Він усі вихідні своїм позашляховиком рятував людей та автівки, які стали заручниками снігових заметів.

Замерз та змок до нитки. На вихідних, розповідає Віталій, не відпочив і хвилини. Зі снігових заметів рятував автомобілі, допомагав медикам, а ще з сусіднього села доправив на термінову операцію жінку. Вже пізніше на сторінці Віталія у мережі фейсбук з’явився пост. За порятунок матері подякувала донька Світлана.

За вихідні зі снігових заметів Віталій Головня витяг десятки автомобілів. Це – десятки, а то й сотні подяк. Втім, каже полонський герой, вдячність – не головне, важливо інше, аби навіть у скрутних ситуаціях люди допомагали одне одному.

" " " "