Рюкзаки та канцелярія. У Хмельницькому стартувала благодійна акція «Шкільний портфелик»

946

Рюкзаки та канцелярія. У Хмельницькому стартувала щорічна благодійна акція «Шкільний портфелик». Одинадцятий рік поспіль її організовує благодійний фонд Карітас. Вони збирають кошти на придбання шкільного приладдя для дітей із родин, які потребують допомоги. Акція триватиме протягом двох місяців.

На перше вересня зі всім необхідним. Аби дитяче свято у кожної дитини було однаковим, традиційно на початку літа благодійний фонд Карітас розпочинає акцію «Шкільний портфелик». Вже 11 років поспіль вони допомагають родинам, які опинилися у скрутних життєвих обставинах.

У портфелик закуповують найнеобхідніше приладдя – зошити, обкладинки, кольоровий папір, картон, фарби, гуаш, пензлики тощо. Цього року благодійники планують зібрати 150 таких комплектів. Середня вартість одного – 400 гривень.

Цього року благодійники вирішили допомогти ще й дітям, які повернулися у сім’ї з інтернатних закладів у зв’язку із пандемією.

Акція «Шкільний портфелик» триватиме до кінця серпня. Старі, але в гарному вигляді рюкзаки можна приносити у Карітас за адресоювулиця Зарічанська, 10/3.Також для необхідного приладдя можна перерахувати кошти на біржі благодійності, або ж на банківську картку:

Хмельницький обласний благодійний фонд Карітас

Ідентифікаційний код 26216817

UA 493154050000026001526249008

МФО 315405

" " " "