«Сад янгольських пісень».

1255

20 грудня у Хмельницькому відкрилася виставка «Сад янгольських пісень». Вона приурочена  прийдешнім новорічним святам. Діти п’яти шкіл естетичного виховання міста віком від шести до тринадцяти років виготовляли янголів у різних техніках прикладного мистецтва. Така українська іграшка символізує добро на землі, що і намагалися показати діти.

«Сад янгольських пісень». У Хмельницькому відкрилася новорічна виставка. Діти представили більше ста янголів,  виготовлених у різноманітних техніках.  На експозиції можна побачити усе – витинанки, глиняні скульптури, серця та дзвоники. Також були представлені ангельські маски. Один із авторів отримав перемогу у конкурсі, який влаштували у Хмельницькій міській раді. Свою різдвяну маску він виконав у техніці пап’є-маше, використовуючи пастельні кольори.

Усі роботи випромінюють душевну доброту та показують дитячу щирість. До конкурсу були представлені рукотвори учасників від шести до тринадцяти років. І кожен з них вклав частинку себе у виготовлення цих небесних створінь.

Посеред виставкової зали розмістилася найбільша інсталяція янгола. Він клопітливо малює місто.  Поки його робота ще не завершена.

У Хмельницькій міські раді визначилися із переможцями конкурсу. У подарунок вони отримали приладдя для створення своїх наступних шедеврів.

Переглянути виставку «Сад янгольських пісень» можна до 19 січня у Хмельницькій дитячій школі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

 

" " " "