Сальса, бачата та кізомба – у Хмельницькому провели танцювальний майстер-клас

1768

Релаксувати, отримувати задоволення, працювати зі своїм тілом, відчувати та розуміти партнера – цьому навчають на танцювальних класах у Хмельницькому. 20 червня у Молодіжному центрі містяни навчались танцювати сальсу, бачату та кізомбу. Організатори кажеть, такі майстер-класи хочуть зробити щотижневими і залучати якомога більше людей. Спробували себе у танцях і наші журналісти.

Із базових рухів бачати розпочався танцювальний майстер-клас у молодіжному центрі Хмельницького. Ігор Починок  – хореограф, каже –  навчити танцювати можна будь-кого, не залежно від віку.

Майстер-клас із бачати, сальси та кізомби влаштували в Молодіжному центрі. Організатори кажуть, якщо буде попит – такі заходи зроблять щотижневими.

На перший майстер-клас прийшло близько десятка людей. Хтось займався танцями раніше, а для когось це зовсім новий досвід. Та всі прийшли з однією метою – навчитись новому та розважитись.

На майстер-класах у Молодіжному центрі планують вивчати не тільки латиноамериканські танці, а й інші стилі. Так, 28 червня біля кінотеатру Шевченка відбудеться шоу вуличних танців і майстер-класи відповідно. Тому усі любителі потанцювати зможуть проявити себе та навчити інших.

" " " "