Самсонівці визначили кращих спорсменів

939

Наполегливі тренування, бажання перемагати та, звісно, сила волі. На Хмельниччині визначили кращих рукопашників минулого року. До когорти тих, на кого потрібно рівнятися, увійшли більше ніж два десятки спортсменів. У 2018-му вони не тільки проявили себе, а й додали чимало нагород до спортивної скарбнички як області, так і країни. Про свої здобутки та плани на майбутнє кращі з кращих розповіли нашим журналістам.

І тільки за минулий рік таких нагород у Анні – півтора десятка. Серед них є відзнаки європейського чи міжнародного рівнів, втім, каже дівчина, найважливіша – кращий спортсмен-самсонівець минулого року.

Щоправда, зізнається Аня, чекати замало – над бажаним результатом потрібно багато працювати.

Практично жодного турніру у 2018-му не пропустив і Діма Ковтунюк. З кожного, каже рукопашник, повертався з відзнаками. За рясні досягнення у минулому році боєць отримав титул кращого спортсмена-самсонівця.

Окрім Дмитра та Ані, кращими спортсменами-самсонівцями минулого року стали ще 19 бійців. У 2018-му зі змагань всеукраїнського та міжнародного рівнів вони привезли понад сотню нагород.

Навіть такі досягнення, кажуть спортсмени, – не привід зупинятися, адже попереду тільки нові вершини та ще кращі результати.

" " " "