Серійного злодія впіймали в ТЦ в Хмельницькому

1074

Викрадав інструменти в ТЦ: серійного крадія викрали в Хмельницькому. За чотири дні правопорушник вчинив шість крадіжок на загальну суму збитку близько 7 тисяч гривень.

У листопаді 58-річний чоловік впродовж декількох днів часто відвідував один і той самий торгівельний центр. Проте за товар чоловік не платив, а непомітно його виносив. Під час останнього такого візиту незаконні дії зловмисника помітили охоронці і викликали поліцію. Правопорушником виявився місцевий житель, який і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.
За допомогою камер відеоспостереження правоохоронці встановили, що на рахунку зловмисника шість крадіжок. Підозрюваний непомітно виносив різного роду інструмент, який потім збував. Загальна сума збитків мережі магазинів близько 7 000 гривень.

 58-річному чоловіку підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають- зазначають  Слідчі Хмельницького управління поліції

" " " "