СЕСІЯ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

494

Свою роботу депутати обласної ради розпочали  за кілька днів до самої сесії, під час засідань постійних комісій. На пленарне засідання було винесено два десятка питань. Частина з них стосувалися депутатських запитів, частина – процедурних, інші потребували схвалення аби область продовжувала надалі жити та розвиватися.

Окрім  питань порядку денного, обласні обранці звернулися до Верховної Ради та Кабінету Міністрів України щодо недопущення вилучення коштів з місцевих бюджетів від податку на доходи фізичних осіб.

Заслухали обранці і доповідь щодо виконання обласного бюджету. За словами директора Департаменту фінансів Сергія Пенюшкевича, значну частину коштів спрямували на оборонний блок.

Також депутатський корпус обласної ради підтримав питання щодо реорганізації Хмельницького обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом та Хмельницького обласного Дерматовенерологічного  центру шляхом приєднання до Хмельницької обласної лікарні.

На цій сесії, як і на попередніх, депутати працюють злагоджено. Тим самим демонструють єдність у вирішення важливих для області і країни питань.

" " " "