Сесія міської ради.

1147

У міській раді планують збільшити кількість відеокамер для зовнішнього стеження. На  системи відеонагляду обранці  ще у грудні  виділили понад мільйон гривень. На черговому пленарному засіданні депутати затвердили угоду з Європейським банком та перейменували Хмельницький центр реабілітації.

Міська сесія затвердила угоду між мерією та Європейським банком,що готовий надати 15 мільйонів євро позики для існуючого  полігону та будівництво нового. На черговій сесії обранці проголосували за затвердження системи відео нагляду. Зараз місто має понад сто камер , проте цю кількість планують збільшити до півсотні.

Збільшиться кількість зелених зон у Хмельницькому.  Ділянка на Панаса Мирного, що планувалась під будівництво, таки стане парком.

За рахунок міського бюджету формуватимуть регіональне замовлення  на підготовку робітничих кадрів. Таке рішення також підтримали обранці. Ведмедям із місцевого зоокуточку знайшли прихисток , адже реабілітаційний центр «Синевир» переповнений.  Після зимової сплячки тварин доправлять у Львівську область. Представники  центру запевнили – умови для утримання ведмедів  там хороші.

На сесії депутати затвердили діяльність  комунального підприємства «Муніципальна дружина» та проголосували за понад 2 десятки земельних питань.

 

 

 

" " " "