Сесія міської ради. Депутати розподілили додаткових 155 мільйонів гривень

632

Нові парки та сквери у Хмельницькій територіальній громаді та додаткові фінанси для громади. 14-го липня своє чергове засідання сесії провели міські обранці. Серед основних питань було кілька бюджетних. Зокрема, за перше півріччя перевиконання кошторису склало понад 150-т мільйонів гривень.

Традиційно злагоджено та єдиним фронтом. Хмельницькі міські обранці за дві години сесійної роботи розглянули понад 120-ть питань порядку денного. Одне із головних – розподіл 155-и мільйонів гривень, які місто отримало від перевиконання бюджету. Їх розподілили між різними галузями.

25-ть мільйонів спрямують на «Палац Спорту». Окрім цього додаткові фінансові вливання отримають заклади освіти. Педагогам мають закупити ноутбуки на випадок жорсткого карантину.

Традиційно Хмельницька міська рада продовжує працювати над озелененням громади. Щосесії депутати виділяють місця для парків та скверів. Тепер такі зони будуть і в селах Хмельницької громади.

За спортивні та наукові здобутки буде премія. Хмельницька міська рада виділяє гроші для обдарованої молоді та не тільки.

Також депутати звернулися до вищих органів державної влади щодо зниження тарифів на газ.

Щосесії депутати показують злагоджену та конструктивну роботу при голосуванні. Адже кожне питання розглядається попередньо на комісіях.

 

" " " "