Шахраї знову поживилися на жителях Хмельниччини

Зловмисники прикинулися банкірами

1200

За останню добу до правоохоронних органів звернулося четверо мешканців Хмельниччини, які стали жертвами підступних “схем” шахраїв. Трьох із чотирьох потерпілих ошукали зловмисники під видом банкірів, – повідомляє  сектор комунікації поліції у Хмельницькій області.

Так, один із випадків трапився у Кам’янець-Подільському. Там до 20-річної містянки зателефонував невстановлений чоловік, який представився працівником служби безпеки банку. Зловмисник запевнив потерпілу, що та повинна співпрацювати з ним у декількох питаннях, що стосуються безпеки її власної картки. Завоювавши довіру громадянки, шахрай зняв з її рахунку майже 5 з половиною тисяч гривень.

Така ж схема спрацювала і в обласному центрі, де 62-річну жінку та 63-річного чоловіка ошукали на 10 і 20 тисяч гривень відповідно.

Читайте також: Чергові витівки шахраїв на Хмельниччині: банківські секрети ціною в 50 тисяч гривень

Інший випадок трапився з хмельничанином по ще більш класичній схемі – при покупці товарів через мережу інтернет. 44-річний мешканець обласного центру намагався придбати телефон «One Plus». 9563 гривні були перераховані “продавцю”, після чого той зник і так і не прислав обіцяний товар.

" " " "