Шепетівці відновили залізничне сполучення, коронавірус тепер – не завада

Зі Славути, як і раніше, потягом не вибратися

1091

Компанія “Укрзалізниця” повідомила, що з опівночі 9 листопаа знято обмеження на пасажирські перевезення з багатьох станцій, які були позбавлені залізничного сполучення через коронавірус.

“Укрзалізниця позитивно оцінює рішення Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій* з 00:01 9 листопада відновити рух з більшості закритих станцій. Подорожі у поїздах є більш безпечними для громадян, адже компанія суворо дотримується протиепідемічних заходів”, – йдеться у прес-релізі, опублікованому на сайті “Укрзалізниці”.

Отже, сьогодні з опівночі відновили рух із залізничних станцій Берегове, Волосянка-Закарпатська, Великий Березний, Кострино, Перечин, Ставне, Ужгород, Пологи, Сарата, Кулевча та Шепетівка.

Читайте також: На двох залізничних станціях Хмельниччини через коронавірус знову перестали брати пасажирів

Водночас іще одна залізнична станція, розташована на території нашої області, Славута-1,  залишається під дією карантинних обмежень. Місто Славута визнане одним із найбільш неблагополучних в Україні щодо ситуації з коронавірусом. Через це тут навіть введені додаткові карантинні обмеження. Зокрема, заборонені усі пасажирські перевезення, а не лише залізничні.

" " " "