Шепетівка досі не розпочала опалювальний сезон.

1220

Шепетівка у полоні холоду. Більше місяця не може розпочатися опалювальний сезон у місті. Жителі виходили на мітинг, перекривали дорогу та навіть їздили під  Кабінет Міністрів. Проте ніяких стовідсоткових гарантій щодо забезпечення  теплом шепетівчани не мають. Позачергова комісія спробувала розібратись у ситуації. На засідання запросили і силові органи.

Поки шепетівчани  мерзнуть,  посадовці в адміністрації намагаються врегулювати ситуацію. Для цього за стіл переговорів запросили обох керівників – міста та теплопостачального підприємства. Михайло Полодюк каже, зустрічався з  очільником газопостачального підприємства.  Попередні , хоч і словесні домовленості з ним є.

Попередньо міська влада на сесії прийняла рішення про передачу мереж теплопостачального підприємства у комунальну власність. Втім, справа зайшла у юридичну площину, тож її розглядають суді. Поки ж сподівання у містян – на технічні ліміти газу.

Вже місяць в Шепетівці не вщухають пристрасті. Люди збентежені, адже платили справно. Тож, доведені до відчаю містяни їздили навіть під Кабінет Міністрів.

Остаточних домовленостей між очільниками міста та теплопостачального підприємства немає. Поки ж діяльністю «Шепетівка Енергоінвест» зацікавився Антимонопольний комітет.

Обласна комісія зобов’язала обох керівників  домовитися між собою, адже через  їх амбіції заручниками ситуації стали  20 тисяч шепетівчан.

 

" " " "