ЩАСЛИВЕ РІЗДВО

579

Свято для кожного. Напередодні Різдва Христового благодійний фонд Карітас за підтримки Волонтерського Лідерського Руху організував проєкт «На відстані руки». Другий рік поспіль благодійники допомагають та підтримують осіб похилого віку з інвалідністю та хронічними хворобами. 2021 рік не став виключенням.

Не байдужі до чужого лиха. Від початку травня 20-го року волонтери реалізовують благодійні проєкти. Щоп’ятниці формують списки та маршрути за якими благодійники розвозять подарунки. На сьогоднішній день під опікою волонтерів близько 90 осіб похилого віку.

Реалізовувати такі масштабні закупки допомагають спонсори. Також небайдужі хмельничани щоденно роблять пожертви. Зі свого боку благодійний фонд «Карітас» надає приміщення.

У волонтерському проєкті участь беруть люди різних професій та вікових категорій. Пан Геннадій допомагає від початку створення організації. Зізнається, добрі справи не повинні мати якийсь підтекст. Це поклик душі.

У різдвяні пакунки для пенсіонерів поклали все необхідне – олію, різного виду крупи та набір для куті. Кожному волонтеру роздали маршрути за якими потрібно відвезти подарунки.

Літні люди найбільше потребують уваги та піклування. Тим паче у цей нелегкий час. Благодійники рекомендують їм залишатись вдома на Різдвяні свята, аби не наражати себе на небезпеку.

" " " "