Щастя в малому: у всьому світі відзначають День сім’ї.

845

Щастя в малому. 15 травня у всьому світі відзначають Ден сім’ї. Тому, саме сьогодні ми позбирали рецепти успішних родин – це сім’ї наших колег. Володимир Балінський, Юлія Астафурова та я розкажемо вам про свою родинну кухню. А психолог Альона Маримонська про те, як насправді легко бути щасливими.

Власну сім’ю кожен малює по-своєму. І по-своєму бачить рецепт родинного щастя.

Наша ведуча Юлія Астафурова хоч і не любителька футболу, про рецепт хорошої сім’ї розповідає саме через призму гри мільйонів.

Правила в цій грі для всіх – однакові, кажуть психологи.

Саме спілкування – ліки від будь-якої сімейної хвороби. Наш ведучий Володимир Балінський хоч і на роботі стомлюється говорити, вдома готовий спілкуватися навіть уночі.

За допомогою розмови можна вирішити будь-яке питання, переконана іще одна наша колега Вікторія Земба. Каже, інколи до слів слід додати трішки обіймів та усмішку.

Нюанси завжди були, є і будуть, адже всі ми – не ідеальні.

Кожен справляється із ними по-своєму.

Психологи кажуть, це – абсолютно нормально – бути різними і сваритися.

Для того, аби в родині панували мир та злагода один одному варто поступатися. Це не складно, кажуть психологи, задайте собі лише одне питання.

Аби він був таким як хоться, привчайте тих, хто поруч до хорошого. Говоріть про любов, робіть компліменти, подарунки – не лінуйтеся проявляти турботу у просто будьте щасливими.

 

 

 

" " " "