Ще 10 незаконних мігрантів виявили на Хмельниччині

412

Упродовж 23-24 листопада міграційники виявили 10 іноземців, котрі незаконно перебували на території України. А перед цим було виявлено 4 громадянина Вірменії, котрі теж порушили міграційне законодавство.

Про це інформує міграційна служба Хмельницької області.

«Упродовж двох діб на території м. Хмельницького та Хмельницького району спільними зусиллями відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС України в Хмельницькій області та Хмельницького відділу Управління ДМС України в Хмельницькій області проведено відпрацювання по напрямку протидії нелегальній міграції», – повідомляють у міграційній службі.

Міграційники області виявили 10 іноземців, котрі порушили правила перебування на території України та своєчасно не покинули її межі.

Порушників притягнули до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 203 КУпАП. Їм доведеться заплатити штраф на загальну суму понад 22 тис.гривень.

До того ж працівники міграційної служби прийняли 8 рішень про примусове повернення нелегалів до країни походження. Ще одне рішення із забороною щодо подальшого в’їзду в Україну строком на 3 роки.

" " " "