Шкляр, Капранові й ONUKA… Як Хмельницький святкуватиме день народження

1388

Шкляр, Капранові й ONUKA… Чимало відомих на всю країну особистостей зберуть на святкування дні міста Хмельницького. Він, нагадаю, відбудеться вже на цих вихідних.  Заплановано і літературний, і музичний, і театральний, і танцювальний марафони – кожен містянин має знайти розвагу до смаку.

«Знай наших!» – під таким гаслом проходитиме святкування дня міста Хмельницького цьогоріч. На майданчику перед кінотеатром Шевченка традиційно розмістять головну сцену. Там два дні поспіль з 19:00 стартуватимуть концерти. У суботу хедлайнером стане відома на увесь світ ONUKA.

У неділю відіграють виступи Чумацький шлях і Stanza . Поєднають музичний фестиваль разом із театральними: з 11:30 і до пізньої ночі неділі громадська організація «Центр розвитку театру «Час Т» покаже п’ять вистав. А тим, хто полюбляє літературу підготували фестиваль «Слово єднає».

Зустрітися із письменниками можна буде у суботу. А тих, кому танці до смаку запрошують долучатися до «Танцювальної хвилі у місті над Бугом».

Не обійдеться святкування без традиційних ярмарків, оркестрів у тролейбусах та дошки побажань. Детальну програму можна знати на сайті міськради.

 

 

" " " "