Школа акторської майстерності стартувала у Хмельницькому

3294

Три дні театру. У Хмельницькому стартувала Школа акторської майстерності – «ШАРМ». Громадська організація «Молодь за краще майбутнє» разом із юнацькою бібліотекою та футуристичною театральною формацією «Experience»  від п’ятниці до неділі відкриватимуть акторські таланти у своїх слухачах. Апофеозом театральних студій стане вистава «НЛОбіус», яку новоспечені актори поставлять вже цієї неділі. Початок роботи школи бачила наша знімальна група.

З так званого броунівського руху розпочали театральні навчання  у Школі акторської майстерності. Ця вправа дозволяє імпровізувати у просторі, не торкаючись один одного. Протягом трьох днів цим новоспеченим акторкам доведеться виконати ще не одну подібну вправу.

Організували школу представники громадської організації «Молодь за краще майбутнє». Навчання щодня розпочинаються об 11 й тривають до 19. Аби молоді люди не тільки з користю, а ще й з приємністю проводили час їм готують різноманітні розваги.

Здається, що стати актором всього за три дні – нереально. Та «ШАРМ» спробує зруйнувати подібні переконання. За три дні новоспечені театрали покажуть набуту майстерність у справжній виставі.

Тож до зустрічі в неділю о 15:00 в приміщенні моно театру «Кут».

 

" " " "