Школа Медіаграмотності

540

Четверта літня школа медіаграмотності відбулась у Хмельницькій центральній публічній бібліотеці. Цього разу здобути медійні навички завітали жителі як і з самого міста, так і з сіл громади. Захід передує Фестивалю інфомедійної грамотності, який відбудеться з 18 по 23 жовтня цього року.

Вперше проєкт Школа Медіаграмотності стартував ще у 2017 році на базі Хмельницької міської централізованої бібліотечної системи. Відтоді близько сотні студентів мали змогу пройти курс навчання.  Минулого року через пандемію заняття з медіаграмотності проходили онлайн. Цього року повернулися до живого спілкування та зустрічей.

Попередньо тривав запис бажаючих. Заняття є безкоштовними, за умови, якщо студент школи зареєстрований у системі. Тренерка додає, якщо пропустили заняття, то можна надолужити згаяне на наступних уроках протягом п’яти тижнів.

Тут студенти набувають практичні і теоретичні навички. Кожен отримує домашнє завдання у вигляді тестів або читання публікацій. Заняття з медіаграмотності тривають 2 години і проходять в інтерактивній формі  щосереди, о 16й годині у Хмельницькій центральній публічній бібліотеці.

" " " "